CARLETS

............... FÀBRICA DE NÚBOLS
............... FAROL DE LAVANDEIRA - Portugal 
............... HOME DE FOC
............... VERDÚ 2007

PUIGCERDÂ ·  MANRESA-CALDES DE MONTBUI
PALAFRUGELL ·  MEMÉ DETRÀS  ·  REBALL AMB PAPER CERÀMIC
ACCIONS DE FOC ·  TREBALL D'ENSENYAMENT

ACCIONS DE FOC
 
El curs 1989-199O, impresionat per els “arbres de foc” d’en Walli Haves, construeix, amb els alumnes del Centre de Recursos Pedagògics de Palau Sator, I sota la coordinació de Pilar Vinyet, un forn de ceràmica en forma de drac. Durant la cuita, el foc entra per la cua del drac (fogaina), passant per el cos, (camera de cocció) I sortint per el cap, boca ulls I nas, després de passar per el coll (xemeneia).
  Posteriorment, com a celebració del seu 5O aniversari, amb la ajuda de la Núria Efe, Josep Matés I Javier Garcés, construeix a Celrà l’Home de Foc.
A partir del 2OO5, formant ja un grup estable amb en Lluis Heras, Josep Matés I David Rosell, realitcen diverses “accions de foc” a Celrà, Zaragoza (Fàbrica de Nuvols) I Verdú.
  També junt amb en Josep Matés, inicía un treball de col.laboració amb els ceramistes portuguesos Marisa Alves I Joaquim Pombal, a Porto (Portugal). El 2OO6 fan l’exposició-intercanvi “Un pont de mar” I l’abril de 2OO7, en el parc de Lavandeira, de Vilanova de Gaia, l’escultura pública “O farol de Lavandeira”